1a divisió FEF

El Sabadell acomiada Antonio Hidalgo

La derrota al camp del Madrid B (3-0) ha precipitat la destitució del tècnic

Antonio Hidalgo ha deixat de ser l’entrenador del Sabadell. El club vallesà ha decidit fer un canvi a la banqueta després de la derrota d’aquesta tarda al camp del Madrid B (3-0). Hidalgo ja havia estat a punt de ser cessat fa tres setmanes, però finalment el club li va renovar la confiança i va acomiadar només el director esportiu. Ara, després de dues derrotes seguides, ha caigut Hidalgo, que tanca una llarga etapa com a preparador arlequinat. De moment, Miki Lladó assumirà el relleu interí a la banqueta, pendent de trobar un altre entrenador.

Després del 2-3 cruel a última hora contra el San Fernando, el conjunt arlequinat ha encadenat la segona derrota, a l’Alfredo di Stéfano (3-0). Latasa ha encarrilat el partit per al conjunt de Raúl González (24’). Els vallesans han tingut algunes ocasions per empatar, com un xut al travesser (32’) i una altra rematada de Jacobo González (36’). En la segona part, i poc després d’un xut d’Aguza, ha arribat un penal a l’àrea arlequinada que Aranda ha convertit en el 2-0 (53’). I un altre penal, transformat per Dotor, ha acabat de liquidar el partit (60’). Moha Ezzarfani ha fet un xut al pal, però el partit ja no tenia cap història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)