Copa

Els equips catalans, amb arguments per poder passar ronda

Copa. La UE Cornellà i el Nàstic han de vèncer a fora i el CE Europa, al Nou Sardenya

A partit únic pot passar qualsevol cosa i, de fet, en la copa sempre hi ha moltes sorpreses, amb eliminacions prematures d’equips de més categoria contra rivals inferiors. Però això no impedeix que abans de saltar a la gespa hi hagi un equip més favorit que l’altre. I en aquesta primera eliminatòria es podria dir que els equips catalans tenen prou arguments per continuar vius en la competició. Això sí, s’ho hauran de treballar. La UE Cornellà i el Nàstic hauran de guanyar fora de casa. Els primers hauran d’imposar-se al CF Talavera, que jugarà a l’estadi d’El Prado, i es preveu un partit força igualat entre els dos equips. El Nàstic, per la seva banda, s’enfronta al Linares i no ho fa en el seu millor moment després d’una baixada en el rendiment. “A la copa del Rei hem de competir i seguir en la línia de coses que fem bé; millorant les que no fem tan bé, que són més d’embalum i, alguns cops, incontrolables. Ens agafem el partit amb tota la seriositat”, va dir Agné. En la lliga el Nàstic es va imposar per 3 a 1.

El CE Europa rebrà al Nou Sardenya el SD Amorebieta. Els escapulats hi arriben en un bon moment i no han perdut en els darrers quatre partits, amb dues victòries i dos empats. Tot al contrari que el seu rival, que ocupa la penúltima posició i fa quatre jornades que no guanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)