Copa

Els penals i Mata acaben per frustrar el Mollerussa

Copa. L’equip lleidatà s’avança, però el Getafe remunta amb dues penes màximes anotades per l’ariet madrileny, autor d’un ‘hat-trick’, i goleja

Mollerussa 1 Getafe 5

MOLLERUSSA:Pau Bosch; Sasha Litwin, Kiko, Joan Martí (Jordi Ars, 73’), Jordi Fabregat (Marc Modol, 78’), Albert Delgado (Franky, 61’), Guillem (Totti, 73’), Trota, Eduard Baron, Jofre Graells; i Putxi (Mamadouba Soumah, 78’).GETAFE:Rubén Yáñez; Nyom, Cabaco, Jonatan Silva; Juan Iglesias, Darío Poveda, Florentino, Algobia (Totti, 84’), Koffii; Mata (Pablo Montero, 72’) i Macías (Sandro Ramírez, 25’).GOLS:1-0 (4’) Putxi. 1-1 (19’) Mata, de penal. 1-2 (52’) Mata, de penal. 1-3 (57’) Mata. 1-4 (58’) Sandro. 1-5 (75’) Darío Poveda.ÀRBITRE:Hernández Hernández (col·legi canari).T.G:als locals Pau Bosch, Jordi Fabregat, Sasha Litwin, Jofre Graells i Jordi Ars; al visitant Koffi.T.V:vermella directa al local Trota (88’).

El camí del Mollerussa en la copa va finalitzar ahir a la nit. El conjunt que milita en el grup 3 de primera catalana, en què ocupa la novena posició, va acomiadar-se de la competició encaixant una golejada (1-5) a mans del Getafe. Jaime Mata, davanter internacional, va ser el botxí dels lleidatans, marcant els tres primers gols del conjunt madrileny, dos dels quals de penal.

Malgrat tot, el Camp d’Esports de Mollerussa va viure una festa, en el que va ser un dia històric i que va començar de la millor manera. I és que el Mollerussa va avançar-se contra pronòstic quan en els primers compassos Putxi (4’), l’heroi dels locals en l’anterior eliminatòria, va apoderar-se d’una esfèrica dins de l’àrea després d’una falta penjada des del mig del camp i va sorprendre la defensa azulona amb una bona maniobra. Amb l’1 a 0, el guió del partit va ser encara més clar, amb els locals esperant davant d’uns visitants als quals els va costar generar perill amb claredat, i, de fet, la remuntada la van culminar mitjançant dos gols de penal.

Mata (18’) va empatar transformant una pena màxima comesa sobre ell mateix en la primera part i, ja en la segona, el mateix davanter madrileny (52’) va capgirar el resultat, marcant un altre gol de penal, provocat aquesta vegada per Sandro. Encara en tindria més Mata (57’), que va acabar de frustrar el Mollerussa amb el tercer, després de recollir un bon servei de Florentino, amb una diana que ja va ensorrar el modest conjunt, que no es va poder refer. De seguida, Sandro (58’) i, més tard, Darío Poveda (75’) van completar la golejada.

SORPRESA

Putxi va marcar en els primers compassos de partit
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)