1a divisió

L’Athletic perdona el Madrid

El conjunt basc malbarata múltiples oportunitats i els blancs guanyen amb gol de Benzema i son més líders

El Real Madrid és més líder. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti ha guanyat aquesta nit l’Athletic (1-0), en la recuperació d’un partit ajornat, i treu ara set punts al segons classificat, l’Atlético, que té un partit menys. Els tres punts han estat un botí excessiu pels blancs, que han vist com l’Athletic ha fallat moltíssim i n’han fet prou amb un solitari gol de Benzema (40’) en la primera part.

Ja en aquest primer acte, l’Athletic ha perdonat. I és que en els primers 45 minuts, el Madrid ha tingut la pilota i l’Athletic, les ocasions. La punteria, però, l’ha posat Benzema, que just abans del descans ha avançat el conjunt blanc, després que els vermells-i-blancs malbaratessin tres claríssimes oportunitats abans. Iñaki Williams, imprecís, en dues ocasions, i Raúl García, neutralitzat per Courtois, han fallat, mentre que Benzema, oportú, dins de l’àrea sí que ha encertat per fer el 1-0.

La represa, sobretot en el tram final, ha estat un monòleg de l’equip biscaí, però no ha marcat. Les més clares; una d’Unai Nuñez, clamorosa, de cap, que ha rematat fora, i una de Sancet, sol davant de Courtois, s’ha estavellat amb el porter belga.