1a divisió

El perdó de l’Athletic

1a divisió. El conjunt basc malbarata múltiples ocasions clares al Bernabéu i el Madrid guanya amb un gol de Benzema

Real Madrid 1 Athletic 0

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez (Nacho, 80’), Militão, Alaba, Mendy; Casemiro, Modric (Valverde, 70’), Kroos (Camavinga, 80’); Asensio (Rodrygo, 63’), Vinícius i Benzema.ATHLETIC:Unai Simón; Lekue (Óscar de Marcos, 46’), Núñez, Yeray, Balenziaga; Zarraga, Vencedor (Nico Williams, 63’), Dani García, Iker Muniain (Berenguer, 69’); Raúl García (Oihan Sancet, 69’) i Iñaki Williams.GOLS:1-0 (40’) Benzema.ÀRBITRE:Díaz de Mera.T.G.:Als locals Modric i Casemiro; als visitants Zarraga, Lekue i Iñaki Williams.

Courtois i Benzema. La història es va tornar a repetir ahir al Santiago Bernabéu i el Real Madrid va guanyar un partit amb ben poca cosa en l’aspecte col·lectiu. I és que el conjunt blanc va imposar-se (1-0) a l’Athletic amb una solitària diana del davanter francès i sostingut per les aturades del porter belga, que va tornar a protagonitzar aturades salvadores. Amb els tres punts, l’equip que entrena Carlo Ancelotti és més líder i treu ara set punts al segon classificat, l’Atlético, que té un partit menys jugat.

No va merèixer tant premi el Madrid contra un Athletic que va fallar moltíssim. Ja en la primera part va disposar de tres ocasions claríssimes, a les botes d’un imprecís Iñaki Williams i Raúl García, que no van encertar. La punteria la va posar Benzema (40’) just abans del descans fent l’1 a 0. En la segona part, el monòleg dels visitants es va pronunciar, però van malbaratar totes les oportunitats, algunes de les quals clamoroses. Dani García, Sancet, Vesga i Unai Núñez, amb tot a favor, van perdonar i el Madrid, que va acabar demanant l’hora, va aconseguir sumar els tres punts.

Si no fas el segon, sempre patiràs. Tot pot passar amb 1-0 en el marcador