1a divisió

El Madrid supera la Real i agafa distància (0-2)

La lesió de Benzema taca la victòria dels blancs, que treuen vuit punts al segon

El Madrid ha viscut una jornada rodona, espatllada només per la lesió de Karim Benzema, que ha hagut de demanar el canvi molt aviat. L’equip blanc tenia una visita exigent al Reale Arena, però ha superat la Real (0-2) i ha aprofitat la punxada de l’Atlético per distanciar-se en el lideratge, amb vuit punts més que el Sevilla, nou més que el Betis, deu més que l’Atlético i la Real i 16 més que el Barça.

La lesió de Karim Benzema ha marcat una primera part amb intensitat i arribades a les dues porteries però sense gols. La Real ha sortit amb un onze ofensiu, amb Januzaj, Oyarzabal, Sorloth i Isak, que ha vist com Militao li treia la primera rematada (11’). No ha tardat a arribar la primera jugada polèmica, en unes mans de Casemiro dins l’àrea que haurien d’haver estat penal però que ni Gil Manzano ni l’àrbitre del VAR han castigat (14’).

El Madrid ha trobat espais per córrer, sobretot Vinicius. Els blancs han rebut un impacte amb la lesió de Benzema, que ha hagut de demanar el canvi per problemes musculars i fa tot l’efecte que es perdrà els partits contra l’Inter i l’Atlético. Sense el francès (substituït per Jovic), Vinicius ha acaparat el protagonisme dels blancs i, en una de les seves curses, ha fet un xut que Remiro ha aturat (20’). A l’altre costat, ho ha provat Januzaj (21’). La Real ha inquietat Courtois en una bona combinació amb centrada d’Oyarzabal, que més tard ha fet un xut al lateral de la xarxa.

Vinicius ha aplanat el camí per al Madrid poc després del descans. El brasiler, en una bona connexió amb Jovic, ha batut Remiro (47’). El 0-1 obria el millor escenari per als d’Ancelotti. I encara més amb el 0-2, en un córner. Jovic, molt viu, ha caçat la primera rematada de Casemiro i ha marcat el segon (56’). El conjunt d’Imanol Alguacil ha quedat atuït i ja no ha pogut discutir la vuitena victòria seguida del Madrid. Vinicius hauria pogut marca r el 0-3 en una sortida ràpida, però Remiro l’ha evitat (87’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)