3a divisió FEF

Al Peralada i a l’Olot els arriba l’hora de la veritat

3a divisió FEF. Els olotins visiten el Sant Andreu (12.30 h) i els xampanyers reben el Vilafranca (16.30 h) en dos partits que poden desequilibrar la igualtat de la zona alta de la classificació

Abans de començar la jornada els set primers classificats estaven separats per només tres punts de diferència, però tot fa indicar que, un cop s’acabi, s’obriran petites escletxes a la taula, i és que el Peralada, líder, i l’Olot, quart, afronten dos partits contra rivals directes.

El partit que promet més emocions serà el del municipal de Peralada, ja que els d’Hèctor Simón es disputaran el lideratge de la lliga contra el Vilafranca, que després de tres victòries consecutives s’ha col·locat amb els mateixos 23 punts que els alt-empordanesos. Serà un examen d’allò més complicat per als xampanyers, perquè el Vilafranca encara no ha perdut cap partit com a visitant aquest curs i viu el seu millor moment. De fet, els penedesencs només han encaixat tres gols en tot el curs i encadenen set partits amb la porteria a zero.

Si la prova del Peralada serà exigent, la de l’Olot no ho serà menys, i és que els d’Albert Carbó visiten el Sant Andreu al Narcís Sala, on els quadribarrats encadenen cinc victòries i encara no han perdut. Amb 20 punts, dos menys que els olotins, els andreuencs mantenen les esperances intactes de ser a la lluita de la zona alta i aquest migdia volen furgar en la ferida de l’Olot, que encadena tres jornades sense guanyar i que ve de rebre una derrota dolorosa contra l’Hospitalet a casa amb un gol en l’últim sospir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)