Un bon punt tot i ser amarg

3a divisió FEF. El Peralada empata contra el Vilafranca tot i fer un bon partit, avançar-se i acabar amb un home més i cedeix el lideratge a l’Olot

Peralada 1 Vilafranca 1

PERALADA:Aroca, Micaló, Alan Baró, Sergi Romero (Raúl Martínez, 77’), Eloi Zamorano, Josu, Pol Gómez, Llorenç Busquets, Youssef (Biel Font, 46’), Joan Tomàs (Marc Medina, 85’) i Adrià Casanova.VILAFRANCA:Casamayor, Massot, Fontanils, Illescas (Isaac Puig, 46’), Pluvins, Pasquina (Romo, 86’), Bioque, Eric Via, Pol Via (Cortina, 89’), Acedo (Bernard, 75’) i Arjona (Escofet, 46’).GOLS:1-0 (52’) Joan Tomàs. 1-1 (55’) Escofet.ÀRBITRE:Pedro Vozmediano.T.G.:al local Sergi Romero; i als visitants Illescas, Massot i Romo.T.V.:al visitant Fontanils per doble amonestació (75’).

Quinze dies després d’empatar a casa contra l’Olot, el Peralada va rebre un altre rival directe de la zona alta, el Vilafranca, i va tornar a empatar a un. Els d’Hèctor Simón, de fet, encadenen tres empats a casa i el d’ahir va suposar cedir el lideratge de la lliga a l’Olot. Per això, i perquè els xampanyers es van avançar i van jugar l’últim quart d’hora amb superioritat numèrica, el punt d’ahir deixa un gust amarg als altempordanesos, però les sensacions van ser d’allò més bones.

En la primera part, el Peralada tenia el vent en contra, però no ho va notar en excés, i és que el partit no va tenir un dominador clar. De fet, cap dels dos equips va disposar d’ocasions gaire clares. Els xampanyers ho van provar sobretot amb un xut llunyà de Pol Gómez, mentre que el Vilafranca es va acostar al gol amb una falta d’Acedo que es va estavellar al travesser.

En la segona part, el Peralada va sortir amb una marxa més i Joan Tomàs, que ja havia avisat dos minuts abans, va obrir la llauna en el minut 52 aprofitant una bona jugada d’Adrià Casanova. L’alegria va durar massa poc, i és que tres minuts després, en la següent ocasió, Escofet va marcar el gol de l’empat (55’). L’empat va ser un cop dur, però els xampanyers van assolir el control del partit. Llorenç Busquets va tenir dues grans ocasions –en una un defensa va evitar el gol sobre la línia– i, quan el Vilafranca es va quedar amb 10 per l’expulsió de Fontanils, Josu va estar a punt de marcar el gol de la victòria amb un xut que va topar amb el travesser.