Champions

El Madrid fa els deures

Grup D. El conjunt blanc s’imposa amb solvència a l’Inter i s’assegura el primer lloc. Les dianes de Kroos i Asensio fan sucumbir un conjunt ‘neroazzurro’ amb la pólvora mullada i que acaba amb deu futbolistes

Real Madrid 2 Inter 0

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Mendy; Casemiro (Camavinga, 71’), Kroos (Fede Valverde, 78’), Modric; Rodrygo, Vinicius (Hazard, 81’) i Jovic (Mariano, 78’).INTER:Handanovic; D’Ambrosio, Skriniar, Bastoni; Dumfries (Dimarco, 46’), Barella, Brozovic (Vidal, 60’), Çalhanoglu (Vecino, 60’), Perisic; Lautaro Martínez (Gagliardini, 66’) i Dzeko (Alexis Sánchez, 60’).GOLS:1-0 (17’) Kroos. 2-0 (79’) Asensio.ÀRBITRE:Felix Brych (alemany).T.G.:al local Militão; als visitants D’Ambrosio i Bastoni.T.V.:vermella directa (64’) al visitant Barella.

El Madrid serà al bombo dels primers en el sorteig dels vuitens de final de la Champions League. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti, que havia de puntuar contra l’Inter, va fer els deures amb un triomf (2-0) per confirmar-se com a líder de grup, davant dels neroazzurri , que acaben segons.

No va ser un partit en què l’equip blanc va passar dificultats, tot i enfrontar-se a un rival a qui només li valia guanyar. Sí que és cert que l’Inter va ser qui més va atacar, qui més a camp rival va estar en el primer temps, però el Madrid va ser el més perillós. A l’equip dirigit per Simone Inzaghi li va faltar ullal, tot el contrari que als madridistes, que en la primera arribada es van avançar amb un xut de Kroos de fora l’àrea. Just abans del descans, gairebé cau el segon per als locals, però Rodrygo es va trobar amb el pal. En la segona part hi va haver poca història, ja que el matx va quedar sentenciat quan l’Inter va quedar amb deu per l’expulsió de Barella en el minut 64 per una agressió a Militão. Ja en el tram final i sent el Madrid superior, Asensio, amb un golàs després d’un xut marca de la casa, va tancar el duel.