Champions

El Vila-real obté l’últim bitllet cap als vuitens (2-3)

El Vila-real ha superat l’Atalanta en el duel directe per decidir l’última plaça dels vuitens de final de la Champions (2-3). El partit que es va haver d’ajornar ahir pel temporal de neu s’ha resolt a favor del conjunt de la Plana, que l’han encarrilat molt bé i han situat un 0-3, però han hagut de patir en la recta final.

Els d’Emery han començat de la millor manera, amb un gol de Danjuma (3’). L’intercanvi de cops en la primera meitat ha premiat els groguets, que han fet el segon just abans del descans, en una bona combinació col·lectiva que ha culminat Capoue. Poc després del descans, Gerard Moreno ha fet una jugada de molt nivell que Danjuma ha rematat en el 3-0 (51’). La final semblava del tot resolta, perquè l’Atalanta no en feia prou ni amb l’empat. Tot i això, els de Gasperini no s’han rendit. Milanovski ha marcat l’1-3 (71’), Rulli ha estat a punt d’endur-se un ensurt, i Zapata hi ha posat emoció amb el 2-3 (80’). Els italians s’ho han cregut. Rulli ha aturat una rematada de cap de Zapata (85’), i Miruel ha estavellat un potent xut al pal (87’). En la penúltima acció del partit, Dia ha perdonat el 2-4.

El Vila-real ha sabut resistir per assegurar l’accés als vuitens de la Champions i enviar l’Atalanta a l’Europa League.