1a divisió FEF

Algun dia tocarà canviar el rumb

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el camp de l’Alcoià (19 h) amb la necessitat, una jornada més, de trencar la mala ratxa de resultats

Com cada partit que afronta el Costa Brava des de fa setmanes, l’obligació d’aconseguir un resultat positiu és sobre la taula. Els gironins visiten aquesta tarda el camp de l’Alcoià, un aspirant a tot, després d’haver jugat dimecres a Castelló, però el poc temps de descans no ha de servir per eximir-se de res. “No és l’escenari ideal, tenir dos partits exigents amb poques hores de diferència i amb viatges, però no és excusa. Estem preparats físicament per suportar aquesta càrrega i afrontem el partit amb les màximes garanties”, assenyala Òscar Álvarez, el segon entrenador, que dirigirà l’equip des de la banqueta en el quart i últim partit de sanció al tècnic Oriol Alsina –que ja se sap que no dirigirà cap més partit.

Els condicionants i el fet de visitar el sisè classificat s’han de deixar de banda, i és que el Costa Brava, després de sumar només un punt dels últims 30 en joc, necessita una victòria per poder lluitar per la permanència. És la història de cada jornada, però en alguna ha d’arribar el punt d’inflexió. “Espero el millor dels meus jugadors. Fa setmanes que demostren que ho intentem tot per buscar els resultats positius però no arriben. L’equip cada vegada treballa millor i anem pel bon camí. Necessitem un bon resultat que reforci aquesta feina”, diu Òscar Álvarez, que sap que es trobarà un rival complicat: “És un camp difícil, amb un equip que lluitarà en les posicions de dalt fins al final. Haurem de minimitzar les seves virtuts i aprofitar els punts en què no són tan potents per aprofitar les nostres armes.”

6 Partits guanyats 1

6 Partits empatats 4

3 Partits perduts 9

17 Gols a favor 6

14 Gols en contra 23

LA PRÈVIA

Espero el millor dels meus jugadors. Fa setmanes que es treballa bé i s’intenta tot per obtenir un bon resultat i anem pel bon camí
És un camp complicat i un rival dur però necessitem un bon resultat que reforci la feina que estem fent
Òscar Álvarez
2n entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)