1a divisió FEF

Remuntada de mèrit del Barça B (3-1)

El Barça B ha tallat una sèrie de tres derrotes seguides amb una victòria de mèrit contra l’Atlètic Balears, segon classificat, amb l’afegit que el conjunt de Sergi Barjuan ha hagut de remuntar un 0-1.

Tot i que els blaugrana han tingut una ocasió amb el 0-0, d’Aranda, els balears també havien avisat abans de marcar el 0-1. L’autor del gol ha estat Vinicius, que ha recollit un refús després de dos xuts al pal (30’). Poc abans del descans, René Román ha aturat el xut de Peque.

Poc després del descans, Estanis ha empatat amb una bona acció, amb retall i xut sec (50’). Els blaugrana s’han animat, i el central Mika Mármol, en un córner, ha marcat el 2-1 (61’). I sense capacitat de resposta de l’Atlètic Balears, Rodado ha marcat el 3-1 en recollir un refús de René (67’). La contundència blaugrana ha deixat amb poca capacitat de reacció els visitants, que haurien pogut revifar amb un xut d’Isi Ros que ha trobat bona resposta d’Arnau Tenas (74’). A l’altre costat, René ha rebutjat un xut de Peque Polo (78’). El conjunt de Sergi Barjuan no ha hagut de patir per assegurar el triomf que talla una sèrie de tres derrotes.