1a divisió FEF

El Cornellà no té res a fer contra el Sanluqueño (4-0)

El Cornellà ha perdut amb claredat al camp de l’Atlético Sanluqueño (4-0) i encadena la cinquena jornada sense guanyar, amb només 1 punt dels 15 últims en joc.

Tot i que el conjunt de Raúl Casany ha començat prou bé i Eloy Gila ha tingut la primera ocasió, el Sanluqueño ha marcat l’1-0 en un córner (18’), i poc després ha fet el segon gràcies a un penal transformat per Edu Oriol (25’). El 2-0 ha complicat molt les coses per al Cornellà. Gonpi ha tingut una ocasió per fer el 2-1 abans del descans. Les expectatives s’han ensorrat amb el 3-0, d’Armental, en l’arrencada de la segona part (48’). El Cornellà hauria tingut alguna cosa a dir-hi si l’àrbitre no hagués anul·lat un gol de penal d’Albert Dorca (57’). I els locals encara han tingut temps de fer el 4-0, de Lucas Gaucho (70’).