Territorial

El repte solidari de l’exàrbitre Hèctor Robas

Recollides 850 joguines en 14 camps del Baix Llobregat per a infants d’alta vulnerabilitat

La fundació de la federació catalana de futbol i Creu Roja Joventut han organitzat un repte solidari que ha tingut com a actor principal l’exàrbitre Hèctor Robas, que ha recorregut a peu 75 quilòmetres per diferents camps de futbol del Baix Llobregat per recollir-hi joguines per a infants d’alta vulnerabilitat. El repte, “Cap infant fora de joc”, es va fer dissabte i va tenir com a punts del recorregut 14 camps de futbol del Baix Llobregat. Entre tots, es van acumular 850 joguines.

L’exàrbitre Hèctor Robas, que és ultrafondista, responsable del comitè tècnic d’àrbitres del Baix Llobregat i ambaixador de la fundació de la FCF, va començar el recorregut al camp del CF Begues i el va acabar a Olesa de Montserrat. Tenia l’assistència tècnica d’un camió de la Creu Roja, que recollia les joguines. Hèctor Robas es va retirar de l’arbitratge el 2020, després d’arbitrar durant set temporades a tercera divisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)