Champions

Oficial: es repeteix el sorteig de la Champions

La UEFA declara el sorteig nul a causa d’un “problema tècnic”

La UEFA repetirà el sorteig dels vuitens de final de la Champions League que ha tingut lloc aquest migdia. “Després d’un problema tècnic amb el programari d’un proveïdor de serveis extern que indica als oficials quins equips poden jugar entre ells, s’ha produit un error material en el sorteig dels vuitens de final de la UEFA Champions League”, ha dit l’ens europeu en un comincat. “Com a conseqüència d’això, el sorteig s’ha declarat nul i es refereix íntegrament a les 15 h”.

El problema s’ha generat quan Andrey Arshavin, el responsable de treure les boles ha obert la del rival del Vila-real i ha aparegut la del Manchester United, un rival que no li podia tocar. Tot seguit n’ha tret una altra, la del Manchester City i el sorteig ha continuat.

Tot i això, en el següent encreuament sortejat, el de l’Atlético, el problema no s’ha solucionat, ja que la bola del Manchester United no s’ha posat com a possibles rivals del conjunt colchonero, quan sí hi havia d’anar. A l’equip roig-i-blanc li ha acabat tocant el Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)