1a divisió

Modric dona negatiu i no està descartat per diumenge

El Madrid està avaluant si el migcampista es pot reintegrar el grup amb garanties després de donar positiu dimarts

Dos dies després de donar positiu per coronavirus, Luka Modric ha donat negatiu avui en dos tests d’antígens i PCR, per la qual cosa, si passa una prova serològica, l’examen cardiològic exigit pels serveis mèdics del Real Madrid i compleix els requisits de la Comunitat de Madrid, podria participar en el partit d’aquest diumenge davant del Cadis, pel qual ja estava confrimat després de donar positiu dimarts. El Madrid està avaluant aquests requisits, que van més enllà de donar negatiu, per assegurar-se si el migcampista es pot reincorporar al grup amb garanties.

A més de Modric, van donar positiu per Covid-19 Marcelo, Asensio, Bale, Lunin, Rodrygo i l’assistent Davide Ancelotti. Tots estan confinats als seus respectius domicilis i en bon estat de salut. No hi ha més casos a la plantilla i cos tècnic, després dels testos realitzats. Diumenge, el Madrid rep al Cadis (21 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)