Remuntada de tres

3a FEF. El Girona B remunta un marcador advers de 2-0 en el descans al feu del Granollers i segueix mirant a dalt

Granollers 2 Girona B 3

GRANOLLERS:Baño, Marquillas, Víctor, Oumar, Muñoz (Hernández, 82’), Quintanilla (Castellano, 82’), Juli Serranno, El Harrak (Sepulveda, 61’), Jordan’) (Sánchez, 12’), Hamza (Fuentes, 82’) i Roger Escamilla.GIRONA B:Jona, Monjonell, Loïc (Richmon, 70’), Sala, Adri Gené (Faja, 70’), Dawda (Arnau Ortiz, 79’), Biel, Artero, Sulei (Benitez, 83’), Gabri i Kemo (Pau Víctor, 70’).GOLS:1-0 (4’) Víctor Díaz. 2-0 (30’) Roger Escamilla. 2-1 (58’) Adri Gené. 2-2 (76’) Richmon. 2-3 (82’) Sulei.ÀRBITRE:Espallargas Casellas.T.G.:Als locals Baño, Hamza i El Harrak, i als visitants Loïc i Dawda.T.V.:Cap.

El Girona va B va aconseguir, ahir al feu del Granollers, un triomf de moltíssim mèrit (2-3), ja que el partit se li havia posat molt lleig. El filial blanc-i-vermell perdia 2-0 en el descans i, en una gran segona part, va aconseguir remuntar marcant tres dianes, per sumar tres punts i tornar a guanyar a domicili, cosa que no feia des de la jornada 3.

El conjunt que entrena Axel Vizuete va veure’s per darrere amb les dianes de Víctor Díaz i Roger Escamilla i, després del descans, va sortir amb un altre ritme i va aixecar el partit amb gols d’Adri Gené, Richmon i Sulei, que, en el minut 82, va ser l’autor del gol del triomf dels gironins, que miren cap amunt en la classificació. El filial blanc-i-vermell podria assaltar el lideratge la setmana vinent si guanya el Peralada, ja que el primer classificat, l’Olot, té jornada de descans.