Més futbol

El Tottenham, eliminat de la Conference League

La UEFA li dona per perdut l’últim partit de la fase de grups que no va poder disputar per tenir a l’equip casos de Covid-19

El Tottenham ha quedat eliminat de la Conference League després de la resolució del Comitè d’Apel·lació de la UEFA de donar-li per perdut el partit que no va poder disputar davant l’Stade Rennais, per la qual cosa serà el Vitesse el que s’enfrontarà a setzens al Rapid de Viena, tal com va quedar establert al sorteig.

A causa de casos positius de Covid-19 a la plantilla i personal del Tottenham el partit del grup G, previst per al dia 9 , no es va poder disputar. La qüestió va ser remesa al Comitè de Control, Ètica i Disciplina de la UEFA, que, segons l’article 30 (4) del Reglament Disciplinari, i a la vista de la urgència, el va enviar al Comitè d’Apel·lació.

I aquest ha decidit que es doni per perdut el matx al Tottenham per 0-3 d’acord amb l’annex J.3.1 del Reglament de la competició, i l’equip entrenat per Antonio Conte acaba a la tercera posició del grup, després del conjunt francès i el Vitesse.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)