1a divisió

Alèxia Putellas i Gerard Moreno, els més premiats a la Gala de les Estrelles

Alèxia Putellas (Barça) i Gerard Moreno (Vila-real) han estat els protagonistes principals de la novena edició Gala de les Estrelles del Futbol Català, que ha recuperat l’acte a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm –el davanter del Vila-real no hi ha pogut assistir perquè demà té partit contra l’Alavés– després del parèntesi de l’any passat. Tots dos han tingut premi doble, com a millor futbolista i màxim golejador. El triplet del Barça ha tingut més visibilitat en la gala perquè, a més d’Alèxia, hi ha hagut reconeixement per a Bruna Vilamala com a jugadora amb més projecció –el migcampista de l’Espanyol Nico Melamed s’ha endut el guardó masculí– i un premi especial del jurat per a l’equip blaugrana. Pep Guardiola (Manchester City) ha estat escollit el millor entrenador, i Víctor García Verdura, el millor àrbitre.

““Ho visc tot amb molta intensitat, moltes ganes i encara amb més energia per jugar”, ha dit Alèxia en recollir un altre premi. La capitana blaugrana també ha parlat de l’eliminatòria de quarts de final de Champions contra el Madrid: “Fins al març, se’ns farà llarg. Tenim ganes que torni la Champions. Hem fet molt bona fase de grups i tenim moltes ganes”.

Gerard Moreno, millor jugador i màxim golejador, no ha assistit a la gala, però ha fet una connexió en directe des de Vila-real. “La temporada ha estat molt bona, individual i col·lectiva. Ara toca intentar superar tot el que hem fet, sabent que és difícil”, ha explicat el davanter, que ha recordat el pas per la Damm, “una màquina de crear jugadors”.

Guardiola i les llavors al Barça

També ha fet una connexió telemàtica el millor entrenador, Pep Guardiola. “Entrenar és molt addictiu”, ha dit el de Santpedor, que ha demanat suport a Xavi Hernández: “El que no costa no té sentit, no val la pena. Ara ens toca passar-les una mica magres, doncs passem-les magres. Quin problema hi ha si no guanyem ara? Ja guanyarem el pròxim any. Hi ha una molt bona junta directiva, un molt bon entrenador amb molt d’amor al Barça. Se’n sortirà. Té capacitat i s’estima molt el club. Tinc la sensació que s’estan creant unes llavors que en el futur donaran molt bons fruits.”

Millor jugador
Gerard Moreno (Vila-real)
Millor jugadora
Alèxia Putellas (Barça)
Jugador amb més projecció
Nico Melamed (Espanyol)
Jugadora amb més projecció
Bruna Vilamala (Barça)
Millor entrenador
Pep Guardiola (Manchester City)
Millor àrbitre
Víctor García Verdura
Millor jugador de futbol sala
Adolfo Fernández (Barça)
Millor jugadora futbol sala
Alicia Benete (Móstoles)
Millor entrenador futbol sala
Javi Rodríguez (Insdustrias Santa Coloma)
Màxim golejador
Gerard Moreno (Vila-real)
Màxima golejadora
Alèxia Putellas (Barça)
Premi jurat
FC Barcelona femení
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)