Copa

El Madrid torna al lloc dels fets

Copa. El conjunt blanc visita l’Alcoià, l’equip que el curs passat el va eliminar de la competició

Alcoià Real Madrid

ALCOIÀ:José Juan; Lillo, Primi, Carlos Blanco, Pablo Carbonell; Dani Vega, Fran Miranda, Imanol, Andy Escudero; Juanan i Mourad.REAL MADRID:Lunin; Lucas Vázquez, Nacho, Vallejo, Marcelo; Camavinga, Fede Valverde, Ceballos; Rodrygo, Hazard i Mariano.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià).HORARI:21.30 h (Telecinco) a El Collao.

A El Collao, fa un anys que el Real Madrid va començar a escriure el primer capítol del que va acabar sent una temporada en blanc. L’equip, aleshores entrenat per Zinedine Zidane, va ser eliminat per l’Alcoià, de segona B; ara milita a la primera FEF, i avui s’hi torna a veure les cares (21.30 h). “No he vist el partit de l’any passat”, va reconèixer l’actual tècnic dels madridistes, Carlo Ancelotti. “Sé què va passar perquè m’ho han explicat els jugadors. És una ferida oberta, encara. Els jugadors saben millor que jo el que va passar i el que no ha de tornar a passar”, va advertir el tècnic italià, que va deixar a casa Courtouis (decisió tècnica), Mendy, Modric i Benzema (molèsties); Vinícius i Luka Jovic (covid); i Carvajal i Bale (lesió muscular).

El conjunt blanc, doncs, té l’experiència de la campanya passada, però ve, a més, de la derrota de diumenge al feu del Getafe, i és per això que Ancelotti no té previst fer concessions, a banda de donar la titularitat a la porteria a Lunin. “Vull ser clar, és un partit en què vull donar minuts només a un jugador: Lunin. De la resta, posaré el millor equip possible, perquè ens ho prendrem molt seriosament. No és un partit per donar minuts als que han jugat menys. L’equip serà el millor possible”, va dir.

Els jugadors saben millor que jo el que va passar l’any passat i el que no ha de tornar a passar
Carlo Ancelotti
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)