Copa

Sense sorpresa a El Collao

El Real Madrid supera l’Alcoià (1-3) i certifica l’accés als vuitens de final de la copa

No s’ha reproduït el què va passar l’any passat a El Collao i l’Alcoià no ha pogut superar el Real Madrid. I això que durant uns minuts s’ha calcat. Fins el minut 76, el resultat era d’empat a un, però aleshores ha marcat Asensio i el partit ha acabat decidit (1-3).

En la primera part, la realitat és que l’Alcoià ha estat superior i ha tingut ocasions clares, però ha estat el Madird, just abans del descans qui ha colpejat. Militao (39’) a la sortida d’un córner penjat per Rodrygo ha marcat el 0-1.

En la segona part, Dani Vega (56’) ha empatat el duel, amb un golàs i ha posat emoció fins que en el tram final Asensio (76’) i Isco (78’) amb la col·laboració del porter José Juan, han certificat la classificació de l’equip dirigit per Carlo Ancelotti per als vuitens de final.