Copa

Els rebots l’acompanyen

Copa. El Madrid s’imposa a l’Alcoià, que no pot repetir gesta, en un partit que arriba al tram final empatat i que es resol amb dos gols afortunats

Alcoià 1 Real Madrid 3

ALCOIÀ:José Juan; Lillo, Carlos Blanco (Raúl González, 60’), Primi Férriz, Pablo Carbonell (Víctor Revert, 80’): Juanan, Fran Miranda (Imanol García, 60’); Javi Antón, Dani Vega (Javier García, 80’), Andy (Juli, 60’); i Mourad.REAL MADRID:Lunin; Nacho, Militao, Alaba, Marcelo; Casemiro, Valverde, Camavinga (Isco, 78’); Rodrygo, Mariano (Asensio, 48’) i Hazard (Kroos, 78’).GOLS:0-1 (39’) Asensio. 1-1 (66’) Dani Vega. 1-2 (76’) Asensio. 1-3 (78’) José Juan, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Cordero Vega (col·legi càntabre).T.G.:als locals Pablo Carbonell, Juanan i Imanol García; als visitants Camavinga i Rodrygo.T.V:cap.

No va poder l’Alcoià repetir la gesta de l’any passat, en què va eliminar el Real Madrid de la copa al seu feu, El Collao. Tot i això, l’equip de primera FEF va oferir una bona imatge, per moments va ser superior al conjunt blanc i, durant uns instants, va semblar que aquell partit es reproduïa. I és que, com va passar aleshores, en una eliminatòria que es va decidir en la pròrroga després d’un empat a un, ahir es va arribar al tram final amb idèntic resultat, però la fortuna va somriure aquesta vegada a l’equip blanc, que va decantar l’enfrontament amb dos gols de rebot i va certificar la classificació per als vuitens de final.

El grup entrenat per Carlo Ancelotti va haver de mastegar sorra, doncs. En la primera part, l’equip local el va tenir contra les cordes, li va generar tres ocasions de molta claredat, però no va encertar, cosa que sí que va fer Militao just abans del descans. El central brasiler (39’), a la sortida d’un córner centrat per Rodrygo, es va fer gran i, de cap, va avançar els visitants.

Després del descans va seguir destensat el líder de la primera divisió i l’Alcoià va colpejar via Dani Vega (66’), que va culminar una sensacional jugada individual per igualar el duel i aixecar El Collao. No pintava bé per al Madrid, que estava encallat, no creava, fins que, després d’una transició defensa-atac ràpida, Asensio (76’) es va apoderar d’una pilota a la frontal i el seu xut va rebotar en un rival, va desviar la trajectòria i va enganyar el porter José Juan. No va estar tampoc afortunat l’Alcoià i el sentinella en la següent jugada, en què Isco (78’) es va trobar amb una pilota dins de l’àrea, sorgida d’una carambola d’un refús d’un defensa local, i José Juan, en l’intent de neutralitzar l’acció del mitjapunta madridista, va acabar marcant-se en pròpia porteria.