Copa

En cauen dos més de primera

Copa. El Vila-real i l’Osasuna, com el Celta dimarts, queden eliminats i no seran al sorteig de vuitens, amb el Barça, l’Espanyol i el Girona

El Barça, l’Espanyol i el Girona formaran part aquest migdia (12.30 h) del sorteig dels vuitens de final de copa. Els setzens es van tancar ahir al vespre i van deixar dues sorpreses més, que s’afegien a la de dimarts, la més sonada, amb la victòria de l’Atlètic Balears contra el Celta. Com els gallecs, també van quedar eliminats el Vila-real i l’Osasuna, que va oferir una imatge trista a Montilivi. El Vila-real va marcar primer a El Molinón, però va veure com l’Sporting remuntava, amb el 2-1 en la recta final, de Bogdan.

En el sorteig d’aquest migdia, hi haurà 13 equips de primera divisió, dos de segona A –el Girona i l’Sporting– i l’Atlètic Balears, l’únic representant de primera divisió FEF. Aquests tres equips tenen assegurat que jugaran els vuitens de final –encara a partit únic– al seu estadi i contra un rival de primera divisió. No hi haurà, però, diferenciació entre els equips que disputen la supercopa, amb la qual cosa a l’Atlètic Balears, el Girona i l’Sporting els pot tocar qualsevol rival de la màxima categoria.

L’eliminatòria de vuitens de final està programada per al cap de setmana del 15 i el 16 de gener, en què no hi ha lliga ni a primera ni a segona A. Sí que hi ha la supercopa –les semifinals són dimecres i dijous i la final, diumenge–, per la qual cosa els enfrontaments dels vuitens de final amb els participants en la supercopa (el Barça, el Madrid, l’Atlético i l’Atlhetic de Bilbao) s’endarreriran i es jugaran el dimecres 19 o el dijous 20.

EN ELS VUITENS

L’Atlètic Balears (1a FEF), el Girona i l’Sporting (2a A) rebran a casa un equip de primera
Ponfe-ESPANYOL*
1-1 (1-3)*
Eibar-MALLORCA
1-2
Cartagena-VALÈNCIA
1-2
Leganés-R. SOCIEDAD
2-3
Linares-BARÇA
1-2
AT. BALEARS-Celta
2-1
Mirandés-RAYO V.
0-1
Valladolid-BETIS
0-3
Alcoià-MADRID
1-3
Fuenlabrada-CADIS
0-1
GIRONA-Osasuna
1-0
Saragossa-SEVILLA
0-2
SPORTING-Vila-real
2-1
Mancha R.- ATHLETIC
0-2
Almeria-ELX
1-2
Rayo Majadahonda - ATLÉTICO
0-5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)