Copa

Exigència per al Barça

Copa. El conjunt blaugrana es jugarà l’accés als quarts a San Mamés. L’Espanyol també jugarà a fora, amb expectatives d’avançar, contra el Mallorca. El Girona rebrà el Rayo a Montilivi

Dels tres representants catalans en el sorteig dels vuitens de final de la copa, el més mal parat va ser el Barça, que tindrà una visita molt exigent al camp de l’Athletic Club, un dels clàssics de la competició. L’equip de Xavi Hernández haurà d’imposar-se a San Mamés –els vuitens, com també els quarts, són a partit únic– en la reedició de l’última final, en què els blaugrana, amb Ronald Koeman a la banqueta, van alçar el títol a La Cartuja. Com que tant el Barça com l’Athletic Club participen en la supercopa, l’eliminatòria es jugarà el dimecres 19 o el dijous 20.

L’Espanyol també jugarà a camp contrari, però contra un rival que li permet tenir expectatives d’anar fent camí en la competició, sobretot ara que viu una situació còmoda i agradable en la lliga. El conjunt blanc-i-blau visitarà el Mallorca –el dissabte 15 (16 h)–, l’exequip de Vicente Moreno.

Enemics íntims

El Girona, que ja tenia assegurat jugar a casa i contra un rival de primera –com l’Sporting i l’Atlètic Balears–, s’enfrontarà al Rayo Vallecano en un partit amb molts al·licients perquè l’anterior visita dels madrilenys va ser la tornada de la final per pujar a primera, que va acabar amb garrotada per als gironins. De l’eliminatòria dels vuitens –ja amb el VAR–, el partit més destacat és el derbi entre el Betis i el Sevilla.

Mallorca-Espanyol
ds.15 (16 h)
Girona-Rayo
ds.15 (18.30 h)
Sporting-Cadis
ds.15 (18.30 h)
Betis-Sevilla
ds.15 (21.30 h)
Atl. Balears-València
dg. 16 (12 h)
Elx-Madrid
dia 19 o 20
R. Sociedad-Atlético
19 o 20
Athletic-Barça
19 o 20
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)