Més futbol

El president del Galatasaray confirma Domènec Torrent

El tècnic selvatà portava més d’un any sense equip després de la destitució del Flamengo

L’entrenador de Santa Coloma de Farners Domènec Torrent, de 59 anys, agafarà les regnes del Galatasaray. Era el tècnic millor situat per agafar el relleu de Fatih Terim, destituït durant el dia d’ahir, i aquesta tarda el president del club ha confirmat que el selvatà serà el nou entrenador del conjunt turc, que és dotzè en la classificació a 22 punts del líder, el Trabzonspor.

Domènec Torrent, ajudant de Pep Guardiola al Barça, al Bayern i al Manchester City, estava sense des de feia més d’un any quan va ser destituït del Flamengo el novembre del 2020. Torrent també va dirigir durant dos anys el New York City i abans de la seva etapa el Barça va entrenar clubs de la demarcació gironina com el Farners, el Cassà, el Roses, el Palafrugell, el Palamós i el Girona.

Encara no se sap quan viatjarà a Turquia però tot fa pensar que el selvatà no podrà dirigir les Llegendes del Girona, tal i com estava previst, en el partit benèfic de diumenge contra el Barça Legends a Montilivi, per recaptar fons en la lluita contra l’ELA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)