Més futbol

L’Atlético i l’Athletic, aspirants amb dubtes

L’altra. La segona semifinal de la supercopa, amb el Madrid esperant rival diumenge, enfronta dos equips que no estan gaire fins

El Madrid sabrà aquesta nit quin serà el seu rival en la final de diumenge. S’enfronten el campió de lliga, l’Atlético de Madrid, i el de supercopa, l’Athletic (a les 20 h). Ni els uns ni els altres, però, estan fins. Especialment cridanera és la mala ratxa del conjunt de Simeone, que està mostrant una vulnerabilitat sorprenent. El tècnic no troba la manera de fer sòlid un equip que ha acumulat problemes en defensa i que no ha consolidat un onze fix. També hi ha dubtes sobre quins seran els davanters colchoneros, perquè Correa té números de mantenir-s’hi i, si Simeone aposta per João Félix, Luis Suárez podria començar a la banqueta. A l’Athletic, el principal maldecap de Marcelino és l’absència d’Unai Vencedor al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)