1a divisió

L’Athletic remunta en cinc minuts i jugarà la final de la supercopa contra el Madrid (1-2)

Supercopa. Els gols de Yeray i Nico Williams donen la classificació als de Marcelino

L’Athletic serà el rival del Real Madrid en la final de la supercopa d’Espanya de diumenge. L’equip de Marcelino García Toral ha remuntat en aquesta segona semifinal contra l’Atlético de Madrid amb dos gols en cinc minuts, un de Yeray i un altre de Nico Williams (1-2).

Els tres gols del partit han arribat des del córner. L’equip de Simeone s’ha avançat amb un córner executat per Lemar i rematat de cap per Joao Félix. La pilota ha tocat al pal i després ha tocat a l’esquena d’Unai Simón (62’).

Amb el gol en contra Marcelino ha mogut la banqueta i ha trobat premi en dues accions a pilota aturada. Dos córners servits per Muniain. Yeray ha empatat amb una bona rematada de cap (76’) i Nico Williams ha fet el segon amb un bon xut des de l’interior de l’àrea (81’).

Ja en el temps afegit el central Giménez ha vist la vermella després de la revisió del VAR. La seva planxa amb els tacs de la bota a la cara d’Íñigo Martínez no té cap justificació. Cuadra Fernández ha corregit i li ha retirat la groga i l’ha convidat a marxar abans d’hora.