1a divisió

L’Athletic se cita amb el Madrid

Supercopa. L’equip de Marcelino, l’actual campió, defensarà el títol aconseguit l’any passat contra el Barça en la final de diumenge després de remuntar contra l’Atlético en cinc minuts

Atlético 1 Athletic 2

ATLÉTICO DE MADRID:Oblak, Vrsaljko, Giménez, Hermoso, Kondogbia (Rodrigo de Paul, 51’), Llorente (Lodi, 46’), Koke (Héctor Herrera, 84’), Lemar (Cunha, 84’), Carrasco, João Félix i Correa (Luis Suárez, 71’).ATHLETIC:Unai Simón, De Marcos, Yeray, Íñigo Martínez, Balenziaga (Yuri, 75’), Berenguer (Nico Williams, 70’), Zarraga (Vesga, 70’), Dani García, Muniain, Sancet (Raúl García, 70’) i Iñaki Williams.GOLS:1-0 (62’) Unai Simón en pròpia porta. 1-1 (76’) Yeray. 1-2 (81’) Nico Williams.ÀRBITRE:Cuadra Fernández (comitè balear). T.G.: A Yeray, Vesga i Vrsjaljko. T.V.: A Giménez (93’).PÚBLIC:10.000 espectadors.

L’actual campió serà a la final de Riad (diumenge 19.30 h). L’Athletic de Marcelino va eliminar ahir l’Atlético de Madrid en la segona semifinal de la supercopa i deixa els aficionats de l’Aràbia Saudita sense derbi madrileny.

Els gols de Yeray i Nico Williams van servir als bascos per capgirar un resultat advers en qüestió de cinc minuts, entre el 76 i el 81. Dues accions a pilota aturada molt mal defensades per un Atlético que en anys anteriors era un equip sobri en el joc aeri però que aquest any està patint en accions d’aquest tipus. Muniain va servir els dos córners i Yeray, de cap, i Nico, amb un xut ajustat al pal, van neutralitzar el gol en pròpia porta d’Unai Simón, després d’una rematada de cap de João Félix també en un córner. Ja en l’afegit, vermella de manual a Giménez per clavar els tacs a la cara a Íñigo Martínez.