1a divisió

Il·lusió contra estat de forma

Supercopa. L’Athletic, el vigent campió, que arriba a la final després de remuntar a l’Atlético, vol aigualir la festa als madridistes

Athletic Real Madrid

ATHLETIC:Unai Simón; De Marcos, Yeray, Íñigo Martínez, Balenziaga; Berenguer, Zarraga, Dani García, Muniain; Sancet i Iñaki Williams.REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Nacho, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Marco Asensio, Vinícius i Benzema.ÀRBITRE:César Soto Grado (comitè de La Rioja).ESTADI:King Fahd International Stadium. 30.000 espectadors.

La il·lusió de l’Athletic contra l’estat de forma del Real Madrid, el líder de la lliga i al qual tothom donava com a favorit per endur-se la final de la supercopa. I més encara després de deixar pel camí el Barça en una semifinal que va ser molt igualada. Vinícius i Benzema, però, van tornar a demostrar que passen per un moment de forma excel·lent i van saber explotar a meravella el seu letal contracop. “Estic encantat que el Real Madrid jugui a la contra. Jugar així no és fàcil”, va assenyalar Ancelotti, un xic molest per algunes crítiques rebudes. Tindrà la baixa de Carvajal per covid, i els dubtes d’Alaba i Asensio, però l’equip se sustentarà en la dupla del davant i el mig del camp amb Casemiro, Kroos i Modric.

Els espera un partit diferent al de la semifinal “perquè el Barça té uns altres registres”, però el tècnic italià creu que no ho tindran fàcil per endur-se el títol. “Serà un partit igualat, com van ser-ho els de Bilbao i Madrid. L’Athletic té molts registres i els hem de tenir tots en compte”, va afirmar.

Registres a banda, els bascos volen revalidar el títol –van superar el Barça en la final del 2021– i sempre surten amb un plus de motivació pel fet de tractar-se del teòric equip més dèbil. Però ja van remuntar l’Atlético en la semifinal i no renuncien a res. “Anímicament estem en un moment immillorable”, va dir Marcelino, que va admetre que “no es pot guanyar el Madrid sense patir”. I per vèncer, reclama efectivitat als seus jugadors.

PROTAGONISTES

Estic encantat que el Real Madrid jugui a la contra; no és fàcil jugar així. Serà un partit igualat, com a Madrid i Bilbao
Carlo Ancelotti
Anímicament estem en un moment immillorable. Sabem que no podem guanyar el Madrid sense patir
Marcelino García
Ningú ens supera en il·lusió, ambició i cor. Arribem amb les mateix expectatives que en la final de l’any passat
Iker Muniain
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)