3a divisió FEF

Un líder pletòric

3a divisió FEF. Cinquena victòria consecutiva de l’Olot, que atropella el Vilafranca amb un trio de gols de Sergi Arranz

Olot 5 Vilafranca 1

OLOT:Batalla, Callís, Ayala (Bigas, 56’), Gerard, Ferran López, Ot, Enric Vallès (Marc Pijoan, 80’), Eloi Amagat (Èric Vilanova, 73’), Xavi Ferrón (Moha, 73’), Xumetra (Kilian, 73’) i Arranz.VILAFRANCA:Casamayor, Dani Sánchez, Fontanils, Illescas (Cortina, 46’), Pluvins (Max, 86’), Collado, Romo (Isaac, 46’), Bioque (Escofet, 46’), Èric Via, Pol Via i Acedo.GOLS:1-0 (16’) Xumetra. 2-0 (24’) Arranz. 3-0 (53’) Arranz. 3-1 (60’) Collado. 4-1 (69’) Arranz 5-1 (74’) Kilian.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Acedo, del Vilafranca.T.V.:Cap.PÚBLIC:812 persones al municipal.

No hi ha qui pari l’Olot. El Vilafranca arribava al municipal amb l’aspiració d’acostar-se a la zona alta i en va sortir escaldat, víctima de l’estat pletòric del conjunt que prepara Albert Carbó, que va encadenar la cinquena victòria en la lliga i que, pendent del partit ajornat del Girona B, agafa distància a dalt de tot.

Xumetra, que ja havia marcat en el seu debut a Castelldefels (0-1), va tornar a obrir la llauna. L’estartidenc va recollir una passada a l’espai d’Eloi i va batre Casamayor (16’). No va trigar gaire a arribar el 2-0, obra d’Arranz, que va culminar una bona combinació amb Ferrón i Xumetra (24’). Els garrotxins encara haurien pogut ampliar més la renda abans del descans, amb un xut d’Eloi Amagat i una rematada de Ferrón que es va estavellar al pal.

El Vilafranca va fer un triple canvi només de començar la segona meitat, per mirar de reaccionar, però es va trobar el 3-0. Sergi Arranz, molt atent, va caçar un refús del porter (53’). Els visitants van marcar el 3-1 mitjançant Collado, que els hauria pogut posar de nou en la lluita del partit, però la resposta dels garrotxins va ser contundent. Arranz va arrodonir la seva tarda més productiva i va marcar un gol amb què firmava el hat-trick i deixava resolt del tot el partit. I Kilian, només d’entrar, va tancar la golejada amb el cinquè, en un error en la sortida del Vilafranca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)