Més futbol

El Madrid supera l’Athletic i és el campió de la supercopa

Els blancs han guanyat amb gols de Modric i benzema. Raúl García ha fallat un penal en el tram final

El Real Madrid s’ha proclamat avui campió de la supercopa d’Espanya. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti s’ha imposat a l’Athletic (0-2) i ha aixecat el títol que s’ha disputat aquesta setmana a Riad, a l’Aràbia Saudita.

La primera part ha estat igualada. El Madrid és qui tenia la pilota, davant d’un Athletic ben endreçat, que esperava el seu moment al contraatac. El primer en colpejar han estat els blanc, mitjançant Modric (37’) que ha enviat el marcador al descens amb 0-1 favorable als madridistes amb un bon xut a passada de Rodrygo. I més començar la segona ha encarrilat el partit el conjunt blanc, amb un gol de penal de Benzema (50’). Des d’aleshores el Madrid ha intentat que passés poca cosa i ho ha aconseguit fins que al minut 85 s’ha trobat amb un penal en contra que ha suposat l’expulsió de Militao. Era l’ocasió de l’Athletic per posar-se en el partit i acabar el tram final collant però Courtois li ha aturat la pena màxima a Raúl García.