Copa

El Madrid passa en la pròrroga

Els blancs remunten amb gols d’isco i Hazard en la segona part del temps extra (1-2) després de veure’s perdent

El Madrid serà als quarts de final de la copa. Ha hagut de remar i patir el conjunt blanc contra l’Elx, en un partit en què ha hagut de remuntar (1-2) en la segona part de la pròrroga amb deu homes, després que els primers 90 minuts acabessin 0-0.

La primera part ha estat igualada i si algun equip ha estat més a prop de marcar ha estat l’Elx. De fet, Guido Carrillo n’ha tingut tres de clares, però li ha faltat encert, sobretot en la primera, en què després d’una passada de la mort de Josán, sense porter i a un metre de la línia de gol, ha rematat al travesser. El Madrid, per la seva part, sense Benzema, ni Modric a la gespa, ha tingut molts problemes per trobar als seus atacants i només alguna fogonada de Vinicius i amb l’arribada de Camavinga ha arribat a àrea rival.

En la segona part no ha passat gran cosa. No ha millorat el Madrid, ni amb l’entrada de Modric i Casemiro i el partit, empatat a zero al final dels 90 minuts s’ha encaminat a la pròrroga.

I en el temps extra, el Madrid sí que ha jugat a camp rival, però no ha estat contundent en els últims metres i en una acció ha vist com el partit se li complicava. En un contraatac, Tete Morente encarava porteria sol i l’àrbitre ha apreciat una falta de Marcelo sent últim home -en les repeticions ha semblat no existir la infracció però el VAR no ha entrat- i ha expulsat el brasiler. La falta l’ha xutat Gonzalo Verdú (103’) a la barrera i ell mateix ha agafat el refús, ha tornat a xutar i després de tocar en Ceballos ha marcat l’1-0. En la segona part, el Madrid, ja perdut i amb deu homes, ha collat i Isco (108’) ha empatat.

Semblava que el matx anava als penals, però una greu errada del porter Werner li ha donat la victòria al Madrid. Hazard (116’) ha recollit una passada en profunditat, el porter ha sortit a destemps i el belga l’ha driblat i ha marcat a porteria buida.