1a divisió FEF

El Cornellà supera el San Fernado i respira (2-0)

El Cornellà acabarà una jornada més fora de la zona de descens després d’aconseguir aquesta tarda una importantíssima victòria contra el San Fernando (2-0). Els de Raúl Casany es continuen fent forts a casa, on encadenen dues victòries, i avui han superat al conjunt andalús gràcies a les dues dianes de Chiki.

El partit ha començat molt bé pels verds, i és quan només s’havien jugat dos minuts de partit Chiki ha obert la llauna (1-0, 2’). El San Fernando ha intentat reaccionar ràpid i ha generat algunes arribades perilloses, però el Cornellà no s’ha deixat sorprendre i passat el primer quart d’hora ha recuperat el control del partit. De fet, Gonpi i Chiki han tingut bones ocasions per ampliar la diferència abans del descans.

En la segona part el San Fernando semblava que començava amb una marxa més, però ha estat el Cornellà qui ha colpejat. Primer ha avisat Gil, que ha obligat a Perales a fer una gran intervenció, i després Chiki no ha perdonat marcant el 2-0 (56’). Amb dos gols de diferència el Cornellà ha resistit bé, controlant els intents gairebé a la desesperada del San Fernando i esperant alguna ocasió per sentenciar al contraatac, que ha tingut però no ha pogut concretar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)