3a divisió FEF

El Girona B no troba el premi del gol (0-0)

3a divisió FEF El filial blanc-i vermell fa mèrits per guanyar al Sants, però topa amb el porter visitant, Antonell, inspirat. El Girona B suma set partits sense perdre i segueix viu a la zona alta.

Al Girona B només li ha faltat encert de cara porteria. Ha dominat molt bé el partit i ha tingut les ocasiones més clares dels noranta minuts. Amb aquest empat, l’equip d’Axel Vizuete continua immers en la lluita pel liderat, ara a dos punts de l’Olot.

Els primers minuts de partit han sigut molt actius; sobretot amb l’atac posicional del conjunt d’Axel Vizuete sobretot amb una bona actuació de Joel Roca per banda. En una acció Sulei ha estat a punt d’anotar el primer gol del matx, però l’esfèrica ha sortit fregant pel pal esquerre de la porteria.

En una errada en la sortida del defensa visitant, Toni Badia, Richmon ha tingut una gran oportunitat, així i tot Antonell ho ha evitat amb una bona acció defensiva. En aquesta acció el davanter del filial blanc-i-vermell ha hagut de ser substituït per una topada amb el porter rival. En el seu lloc ha entrat Dawda, transcorria el minut vint-i-cinc.

Precisament el davanter banyolí, acabat d’entrar, també ha disposat d’una gran acció que no ha pogut superar a Antonell en un u per u a l’esquena de la defensa. El partit ha entrat en un estira-i-arronsa per part dels dos conjunts. Els gironins han aprofitat les pèrdues en sortida de pilota del Sants per generar aproximacions a camp rival. A punt d’arribar al descans, l’àrbitre del partit ha expulsat l’entrenador visitant Henry Lossio per una doble amonestació per protestar una decisió arbitral. Al fil del descans Dawda ha rematat una pilota a la sortida d’un córner, però Shota ha evitat el gol sota pals. Sense més dilació, el partit ha marxat al descans amb l’empat a zero.

A la represa el filial blanc-i-vermell ha tingut una doble ocasió; primer al pal de Sulei i després amb un gol anul·lat de Dawda per fora de joc. Antonell ha estat decisiu pel seu conjunt. L’equip blanc-i-verd ha estirat una mica les seves files i ha tingut tímides aproximacions que Morilla ha pogut blocar sense problema.

El tècnic local ha mogut el seu equip al minut setanta: Sergi Benítez i Adrià Méndez han substituït a Arnau Ortiz i Mateo. Als minuts finals el Girona B no ha trobat tants espais, ja que el conjunt barceloní s’ha posicionat en un bloc baix per evitar atacs per banda. En una sortida en fals d’Antonell, Loic ha estat a punt de sorprendre amb un remat de xilena que ha sortit fregant el travesser.

L’àrbitre ha afegit quatre minuts al matx i el Girona B no ha pogut trobar el premi que tan buscava: el gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)