2a divisió A

Garcia Pimienta, cap a Las Palmas

2a divisió A. El català signa amb la UD Las Palmas fins al 2023 com a relleu de Pepe Mel i debutarà contra la Real B

Francesc Xavier Garcia Pimienta enceta una nova aventura. El tècnic català, als seus 47 anys, agafa la banqueta de la UD Las Palmas com a relleu de Pepe Mel, destituït després de la seva última derrota contra el Fuenlabrada. Garcia Pimienta signa fins al 30 de juny del 2023 i estarà acompanyat per Àlex García, que farà les funcions d’ajudant.

Després de tota una vida com a formador de talents a les categories inferiors del Barça, Garcia Pimienta assumirà el seu primer gran repte lluny de Barcelona. Mesos després de la controvertida decisió de Joan Laporta de prescindir dels seus serveis i donar les claus del Barça B a Sergi Barjuan, ara li ha arribat una gran oportunitat, a Garcia Pimienta, en la categoria de plata del futbol espanyol. El seu debut com a tècnic de la UD Las Palmas serà diumenge contra la Real Sociedad B a l’Estadi de Gran Canària (18.15 h). En aquest mateix escenari va ser presentat ahir en el seu nou càrrec, en una roda de premsa telemàtica. Aterrava al migdia a l’illa i a la tarda ja era presentat. El seu repte és assolir l’ascens a la primera divisió, cosa que no aconsegueix l’equip insular des de l’any 2015, aleshores amb Paco Herrera a la banqueta. Ara mateix el Las Palmas està a tres punts del Girona, l’equip que marca la frontera respecte els llocs de play-off. “Estem aquí per guanyar tots els partits, perquè tenim una plantilla capacitada per fer-ho.” “Estic molt content de venir a un club que té un model de joc amb el qual em sento molt identificat.” “Sé a on vinc. L’exigència en el Barça, encara que fos en el filial, sempre va ser molt alta i per això ara em sento preparat per a aquest nou repte”, va explicar en la seva primera compareixença davant la premsa. Avui al matí dirigirà la seva primera sessió d’entrenament a la ciutat esportiva de Barranco Seco.

UN NOU REPTE

Estic molt content de venir a un club que té un model de joc amb el qual em sento molt identificat
Garcia Pimienta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)