1a divisió FEF

Ferran Jutglà frustra el Costa Brava (2-2)

El Barça B ha tret un punt a última hora i ha frustrat el Costa Brava, que s’ha situat 2-0 en el marcador però ha maleït un doblet de Ferran Jutglà, el segon ja en el minut 90.

Tot i que el Barça B ha començat tenint la pilota, el Costa Brava ha tingut més clar com crear perill. En el segon de tres córners seguits, Carevic ha evitat l’1-0 en una rematada de cap de Nuha (13’). Les possessions del filial no duien enlloc contra un equip ben posat. El primer ensurt a l’àrea de Marcos ha estat una cessió de Dani Pérez amb mal control del porter (24’). I quan semblava que el Barça intensificava el domini, ha arribat l’1-0. En un servei de banda, Cala s’ha regirat i ha batut Carevic en una acció de molt mèrit (30’). El gol ha animat el Costa Brava i l’extrem, que ha tingut el segon a l’abast en aprofitar una indecisió de la defensa visitant en una passada a l’espai (34’). La resposta de Carevic, però, ha estat bona.

El Barça B no trobava la manera de crear perill. El Costa Brava, amb l’equip junt i treballant molt, buscava el contraatac o algun error, com un d’Álvaro Sanz que ha acabat amb xut de Cala (59’). Poc després ha arribat el 2-0, en un córner servit per Galindo que s’ha passejat per l’àrea sense que ningú la toqués i ha acabat entrant (64’). Ha necessitat dos gols en contra el Barça B per fer alguna cosa en atac. Marcos, però, ha estat providencial en treure un xut de Mika Mármol (65’) i també ha blocat la rematada d’Ilias (67’). En canvi, no ha pogut fer res en el 2-1, de Ferran Jutglà, atent a l’hora de caçar una pilota a l’àrea (77’). Amb el 2-1, només s’ha jugat a camp dels locals. La insistència dels visitants ha acabat tenint premi en una connexió entre Kays Ruiz i Ferran Jutglà, que ha marcat amb una volea preciosa (90’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)