1a divisió FEF

Jutglà espatlla la feina

1a divisió FEF. El Costa Brava manté a ratlla molta estona el Barça B, situa un 2-0 amb gols de Cala (30’) i Galindo (64’), però acaba frustrat pel doblet de l’osonenc, que empata en el 90’

Costa Brava 2 Barça B 2

COSTA BRAVA:Marcos; Campins, Dani Pérez, Julen Monreal, Manel Royo; Forlín, Manchón (Galindo, 46’), Romero; Sergio Gil (Álvaro, 53’), Cala (Ilyas Chaira, 74’) i Nuha (Boris, 92’)..BARÇA B:Carevic; Guillem Jaime (Escobar, 76’), Arnau Comas (Mika Mármol, 46’), Ramos Mingo, Balde; Jandro (Kays Ruiz, 55’), Álvaro Sanz, Lucas de Vega; Ilias, Peque Polo (Estanis, 76’) i Jutglà.GOLS:1-0 (30’) Cala. 2-0 (64’) Galindo. 2-1 (77’) Jutglà. 2-2 (90’) Jutglà.ÀRBITRE:Morales Moreno (andalús).T.G.:Sergio Gil (25’), Manchón (39’), Manel Royo (51’), Romero (69’), Ilyas Chaira (75’), del Costa Brava; Arnau Comas (35’), del Barça B.T.V.:cap.PÚBLIC:372 espectadors al municipal Costa Brava de Palamós.

No perdre partits és necessari per alimentar l’esperança, però al Costa Brava li convé sumar de tres en tres. I quan ho tens tan a prop com ahir, la frustració creix. L’equip havia mantingut ben controlat el Barça B en la primera part, però la insistència del filial a partir del 2-0 va tenir premi per la inspiració de Ferran Jutglà, un futbolista en dinàmica de primer equip que, amb el parèntesi a primera, va privar de tres punts d’or els gironins.

Entrava dins del guió que el Barça B comencés manant amb la pilota, però el Costa Brava, ben plantat, no va patir en tota la primera meitat. Força més feina va tenir el filial al darrere. Els d’Òscar Álvarez van tenir tres córners seguits. El primer el va treure amb dificultats la defensa rival, i en el segon Carevic va evitar que la rematada de cap de Nuha entrés (13’). Les possessions del filial no duien enlloc contra un equip ben posat. El primer ensurt a l’àrea de Marcos va ser una cessió de Dani Pérez amb mal control del porter (24’). I quan semblava que el Barça intensificava el domini, va arribar l’1-0. En un servei de banda, Cala ho va resoldre tot sol, amb encert i molt mèrit. Es va regirar i, sense pensar-s’ho, va etzibar un xut que va superar el porter (30’). El gol va animar el Costa Brava i l’extrem, que va tenir el segon a l’abast en una indecisió de la defensa visitant en una passada a l’espai (34’).

El Barça B va retocar la proposta en la segona meitat. El Costa Brava, amb l’equip junt i treballant molt, buscava el contraatac o algun error, com un d’Álvaro Sanz que va acabar amb xut de Cala (59’). Poc després va arribar el 2-0, en un córner servit per Galindo que es va passejar per l’àrea sense que ningú la toqués i va acabar entrant (64’). Va necessitar dos gols en contra, el Barça B, per accelerar de debò. Marcos va ser providencial en treure un xut de Mika Mármol (65’) i també va blocar la rematada d’Ilias (67’). En canvi, no va poder fer res en el 2-1, de Ferran Jutglà, atent a l’hora de caçar una pilota a l’àrea (77’). Amb el 2-1, el setge dels visitants va ser absolut. L’empat hauria pogut arribar abans, però es va fer esperar fins al minut 90, en una gran connexió entre Kays Ruiz i Jutglà, que va etzibar una volea preciosa.

ELS VESTIDORS

El 2-0 a vegades és perillós; et pot fer pensar que el partit s’ha acabat. Ells hi han insistit i han tingut premi
Òscar Álvarez
Quan has de remar contra corrent per gols tan absurds, costa. Jutglà ha demostrat les ganes que té
Sergi Barjuan
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)