1a divisió FEF

Aimar rescindeix amb el Costa Brava i jugarà a l’Olot

El de Sant Antoni de Vilamajor ha jugat 11 temporades al Llagostera-Costa Brava dividides en dues etapes

L’Olot ha anunciat aquest matí el fitxatge d’Aimar Moratalla. El defensa de 35 anys ha arribat a un acord per rescindir el contracte amb el Costa Brava i acabarà la temporada al conjunt olotí, que buscava un futbolista que pogués jugar tant de lateral dret com de central per cobrir la baixa del lesionat de llarga durada del capità Albert Blázquez.

Aimar, que en tot el que portem de temporada no havia disputat ni un sol minut amb el Costa Brava arran d’una lesió i de l’alta competència que hi havia en les posicions defensives, tanca d’aquesta manera la seva segona etapa al conjunt blau-i-vermell. Amb el Costa Brava, sota el nom anterior de Llagostera, el de Sant Antoni de Vilamajor ha acumulat un total d’onze temporades defensant la samarreta a 3a divisió, 2a divisió B i 2a divisió A, on va arribar a disputar un total de 39 partits. En aquesta segona etapa, des de l’estiu del 2018, Aimar ha estat una peça fonamental per portar l’equip de 3a divisió fins a la nova 1a divisió FEF, en què no ha pogut estrenar-se tot i ser un dels capitans de l’equip.

Amb la sortida d’Aimar el Costa Brava té una fitxa lliure que intentarà cobrir en els dies que resten de mercat, en què també està pendent de la sortida de Cala a un filial d’un primera divisió, segurament l’Atlético de Madrid. Per la seva banda l’Olot dona per tancada la plantilla amb la incorporació de l’experimentat defensa vallesà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)