1a divisió FEF

El Costa Brava no pot allargar la ratxa al feu de l’Atlètic Balears (1-0)

Els blau-i-vermells perden per la mínima i veuen trencada la sèrie de sis jornades seguides invictes

El Costa Brava no ha pogut sumar de tres i ha recollit una derrota al feu de l’Atlétic Balears. No ha pogut doncs l’equip entrenat per Óscar Álvarez confirmar la línia ascendent en un partit molt equilibrat que ha acabat amb la ratxa de sis jornades invictes dels blau-i-vermells.

El duel s’ha decidit amb una diana de Manel Martínez (16’) quan s’havia jugat un quart d’hora. Martínez ha finalitzat una centrada després d’una jugada per la banda dreta dels locals i ha obligat al Costa Brava a anar a contracorrent. Ho ha provat Álvaro (35’) amb un xut de lluny i ell mateix, poc més tard (42’), ha assistit a Boris que ha marcat un gol que ha estat anul·lat per un fora de joc molt ajustat. Després del descans s’ha mantingut l’igualtat, Nuha (72’) gairebé empata a centrada de Romero, però no ha encertat. Finalment (89’) Antonio Romero ha estat expulsat i els blau-i-vermells han acabat amb deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)