1a divisió FEF

El Sabadell segueix amb la bona dinàmica (1-1)

1a divisió FEF El conjunt arlequinat no pot fer valer un gol inicial d’Aarón Rey contra el Linense. El Sabadell segueix en la zona vermella amb 22 punts

El conjunt sabadellenc suma cinc partits sense perdre. El partit ha arrencat amb poca intensitat; més enllà d’alguna aproximació tímida del conjunt arlequinat. Això no obstant, en una jugada d’estratègia al minut deu ha arribat el primer gol visitant; obra d’Aarón Rey. Després d’un parell de rebots, el migcampista gallec ha estat més llest que ningú per introduir la pilota a dins de la porteria fent-la passar per sobre el porter, la defensa local no ho ha pogut evitar el gol.

A partir d’aquest instant, el partit s’ha obert i han vingut arribades per part dels dos conjunts. El primer d’avisar ha estat el Linense que no ha tardat gaire a desfer l’avantatge visitant. El francès, Aly Coulibaly ha col·locat amb molta qualitat una pilota al pal llarg que Emili Bernad no ha pogut fer res per evitar l’empat. Poc després, ha estat de nou el conjunt fronterer que ha avisat amb un remat d’ Antonio González cap d’Antonio González que ha sortit fregant al travesser. Emili Bernad també ha estat decisiu aturant un potent xut de Loren. Els últims moments de la primera meitat, l’equip entrenat per Pedro Munitis ha estirat les seves línies i ha provat d’atacar la banda dreta amb la presència d’Óscar Rubio a l’atac. Sense gaire temps per res més, el Sabadell ha arribat a la mitja part amb l’empat a un al marcador.

Els segons quaranta-cinc minuts han començat amb el Sabadell trepitjant camp contrari. La primera ocasió ha estat per Aleix Coch en la sortida d’un córner. També el jugador tarragoní ha tornat a rematar una bona centrada que Kaxe no havia pogut connectar en primera instància. Els arlequinats han posat una marxa més per banda on sobretot Muguruza ha generat molt de perill en centrades enverinades.

Al minut seixanta-vuit, Daniel Sánchez ha aprofitat una greu errada local en la sortida local per encarar el porter local en un u per u. La pilota ha sortit pel lateral de la porteria en una ocasió que semblava difícil de fallar. El partit ha entrat en una dinàmica de descontrol per part dels dos conjunts; sense control al mig del camp i en una acció de pilota aturada el Linense ha estat a punt de desfer l’empat. Emili Bernad, ben col·locat, ha aturat al primer pal. Munitis ha fet els primers canvis al setanta-tres on hi ha substituït a Aarón i Dani Sánchez per Jacobo i Néstor Querol.

Al tram final del partit l’equip andalús hi ha redistribuït la seva línia defensiva i ha situat el seu bloc al mig del camp. Aquest fet ha generat espais a les seves esquenes que el Sabadell ha intentat aprofitar sense gaire sort.

L’àrbitre del matx ha afegit tres minuts on cap dels dos equips ha pogut desfer l’empat a un gol. Amb aquest empat el Sabadell suma vint-i-dos punts i segueix la zona de descens amb encara dos partits pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)