Empat de l’Olot i remuntada del Peralada

3a divisió FEF. Els garrotxins empaten (1-1) contra el Manresa, mentre els xampanyers s’imposen (2-1) a l’Ascó en un partit que perdien al minut 81

L’Olot ha acabat empatant contra el Manresa (1-1) en un partit que ha començat guanyant amb un gol de Sergi Arranz. El davanter ha rematat (25’) amb el cap una centrada precisa de Xumetra per establir l’1-0. N’ha tingut més l’Olot, però entrada la segona part Javi López (69’) ha empatat pel Manresa i el marcador ja no s’ha mogut. Sisena jornada consecutiva sense perdre de l’equip dirigit per Albert Carbó que es manté en el lideratge.

D’altra banda, el Peralada ha aconseguit la primera victòria del 2022, després de remuntar (2-1) contra l’Ascó. Sardà (76’) ha avançat als visitants, però els xampanyers han reaccionat ràpid i mitjançant Alan Baró (81’) i Lluís Micaló (87’), han capgirat el resultat i han lligat el triomf.