1a divisió FEF

Golejada del Nàstic per agafar aire (0-3)

El Nàstic ha tallat la mala ratxa amb una victòria necessària al camp del cuer, el Betis B, que ha acabat amb golejada (0-3). El conjunt de Raül Agné buscava una reacció, després de moltes setmanes encallat.El Nàstic ha fet un partit seriós, tot i que en la primera part no ha pogut definir cap de les trese ocasions que ha generat. S’ha arribat al descans amb el 0-0, però en la segona meitat l’equip ha fet un pas endavant i ha resolt la feina en dues accions gairebé seguides. Bonilla ha marcat el 0-1 en rematar una jugada de Robert Simón (66’). Just després, Quintanilla marcava el segon (67’). El Betis s’ha enfonsat i no ha tingut capacitat de reacció. I ja en el temps afegit, Robert Simón ha recollit un refús i ha marcat el 0-3. És tot just la primera victòria de la temporada del conjunt tarragoní com a visitant.