1a divisió FEF

El Sabadell no pot amb el cuer

Els arlequinats empaten a zero contra el Betis B i continuen en llocs de descens

El Sabadell ha punxat (0-0) contra el cuer en un duel disputat avui després que suspengués al mes de desembre. L’equip arlequinat no ha pogut superar al Betis B a la Nova Creu Alta i es queda sense tres punts que l’haguessin servit per impulsar-se i veure la permanència més a prop, ja que continua antepenúltim i a dos punts de la salvació.

Li ha faltat generar més al Sabadell. I és que en la primera part no hi ha hagut massa acció. Ha dominat l’equip local però no ha tingut ocasions clares, tret d’una rematada d’Aleix Coch a la sortida d’un córner que ha marxat fregant el pal.

Després del descans, ha fet un pas endavant l’equip arlequinat, primer en una nova rematada de Kaxe després d’una jugada d’Alfred Planas i, més tard, amb una centrada de Jacobo que s’ha enverinat i ha acabat picant el pal. No ha pogut donar continuïtat a les arribades l’equip entrenat per Pedro Munitis i les forces s’han igualat. En el tram final, el Sabadell ho ha buscat amb cor i Muguruza l’ha tingut a passada d’Aaron Rey, però el seu xut ha marxat als núvols.