Copa

El Betis colpeja primer

Copa. El conjunt verd-i-blanc supera (1-2) el Rayo en l’anada de semifinals i agafa avantatge per ser a la final. Athletic-València, avui (21.30 h)

El Betis va colpejar primer en les semifinals contra el Rayo. En l’anada disputada a Vallecas, l’equip entrenat per Manuel Pellegrini es va imposar (1-2), en un partit en què va haver de remuntar i que li va servir per agafar avantatge per ser a la final. No obstant això, la diferència és mínima i, de fet, és la mateixa amb què va marxar el Girona la temporada passada en l’anada de la final per l’ascens contra els madrilenys, que va acabar guanyant el Rayo a Montilivi. En el matx d’ahir, el conjunt dirigit per Andoni Iraola es va avançar aviat (5’), però va acabar remuntat amb dos autèntics golassos dels verd-i-blancs; Borja Iglesias (26’) va fer l’empat i William Carvalho (68’) va capgirar el resultat.

Aquesta nit a San Mamés (21.30 h/ Telecinco i Dazn) es disputa l’altra eliminatòria, que enfronta Athletic i València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)