Copa

El Barça vol la novena

Copa. Avui s’alça el teló dels setzens de final del torneig del KO, amb el Barça com a gran favorit al títol. Les blaugrana s’estrenen demà (16 h) contra el Rayo i l’Espanyol juga dijous (17 h)

El 30 de maig del 2021, el Barça de Lluís Cortés va guanyar la final de la copa contra el Llevant (4-2), a Butarque, i tancava així el seu cercle màgic de lliga, Champions i copa. Va ser el primer triplet de la història del futbol femení espanyol. Els gols de Patri Guijarro, Marta Torrejón i Alèxia Putellas (2) van catapultar el Barça fins a la glòria, un Barça que ho va guanyar absolutament tot en 22 dies inoblidables. Patri va ser l’encarregada de gravar amb el seu mòbil tota la celebració de la plantilla en la interioritat del vestidor, unes imatges inèdites que es podran veure a la sèrie documental Matchday: queens of the pitch. Ara, més de nou mesos després, el Barça comença el camí cap a la revalidació del títol. Seria la novena copa en la història de la secció. En els últims onze anys, n’ha guanyat set. El primer escull, el Rayo Vallecano (demà, 16 h). L’últim precedent és del 18 de desembre. Aquell dia el Barça va guanyar contra les de Vallecas per 4-0 al Johan en partit de lliga.

Abans, avui obren el foc a la fase dels setzens de final l’Alhama-Real Madrid i l’Athletic-Sevilla. Dijous serà el torn per a l’Espanyol contra el Madrid Club de Futbol (17 h). Tres dies intensos de copa.

Alhama-Real Madrid 19 h
Athletic-Sevilla 21 h
València-Granadilla demà, 14 h
Rayo-Barça demà, 16 h
Vila-real-R. Sociedad demà, 18 h
Betis-Llevant dj., 15 h
Espanyol-Madrid dj., 17 h
Sp. Huelva-Atlético dj., 19 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)