Copa

El primer finalista es decidirà a Mestalla

Copa. Després d’empatar (1-1) en una anada caldejada a San Mamés, València i Athletic juguen (21.30 h) la tornada de la semifinal a feu valencià

De Mestalla, en sortirà avui (21.30 h, Telecinco i Dazn) el primer finalista de copa. Després d’una anada que va acabar en empat (1-1) caldejada per l’encreuament de declaracions entre les dues entitats des que va acabar el matx a San Mamés, es presenta la tornada. El tècnic dels biscaïns, Marcelino García Toral, va criticar el col·legiat per haver permès que hi hagués poc temps de joc real, cosa que va semblar també una crítica no gaire amagada al seu rival. Mentre que el dels valencians, José Bordalás, va respondre lloant l’actuació de l’equip que orienta i també va atribuir les esmentades paraules a un desig del rival a condicionar l’actuació del col·legiat en el duel d’aquesta nit.

Demà, Betis-Rayo

El vencedor d’aquesta nit al feu valencià s’enfrontarà al Betis o el Rayo, que es veuen les cares demà (21 h) al Benito Villamarín. En l’anada, els verd-i-blancs van guanyar (1-2) a Vallecas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)