Copa

El Betis jugarà la seva cinquena final de copa de la història (1-1)

Copa. Un gol de Borja Iglesias en el minut 92 fa embogir el Benito Villamarín

El Betis se cita amb el València i jugarà la seva cinquena final de copa de la seva història. Alegria a Sevilla i decepció a Madrid, perquè el Rayo Vallecano ha tingut la pròrroga a tocar, però un gol de Borja Iglesias en el minut 92 de partit ha acabat decidint.

Bebé, amb un espectacular gol de falta directa en el minut 81, ha marcat el primer gol del partit i ha fet somiar al Rayo, que empatava l’eliminatòria després d’haver perdut en l’anada per 1-2. Era la tercera pilota que tocava Bebé.

En el minut 83 Balliu ha evitat el gol del Betis des de damunt la línia de gol, però el Betis no s’ha rendit i ha acabat trobant el gol. Pellegrini ha fet canvis i l’entrada de Borja ha acabat sent clau: Joaquín ha fet una gran passada filtrada per Canales, aquest ha xutat, Fran García ha intentat refusar damunt la línia però per darrera arribava Borja Iglesias com un tren de mercaderies i ha acabat introduint la pilota al fons de la xarxa pel deliri del Benito Villamarín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)