Copa

Borja Iglesias fa embogir el Villamarín

Copa. Un gol del ‘Panda’ en el minut 92 enfonsa el Rayo i classifica el Betis per jugar la cinquena final de copa de la seva història

Betis 1 Rayo Vallecano 1

BETIS:Bravo, Sabaly, Pezzella, Édgar, Álex Moreno (Guardado, 95’), Guido Rodríguez, William Carvalho, Canales, Fekir, Juanmi (Joaquín, 81’) i Willian José (Borja Iglesias, 86’).RAYO:Luca Zidane, Balliu, Catena, Mario Suárez (Bebé, 77’), Fran García, Isi Palazón (Nteka, 61’), Óscar Valentín, Pathé Ciss (Santi Comesaña, 61’), Álvaro (Kevin Rodrigues, 89’), Trejo i Sergi Guardiola (Sylla, 77’).GOLS:0-1 (81’) Bebé. 1-1 (92’) Borja.ÀRBITRE:Juan Martínez Munuera. T.G.: a Balliu i Wilian José.

El Betis té una cita amb el València el proper 23 d’abril, quan jugarà la cinquena final de copa de la seva història. Alegria a Sevilla i decepció a Madrid, perquè el Rayo Vallecano va tenir la pròrroga a tocar, però un gol de Borja Iglesias en el minut 92 de partit va acabar decidint. Heroi Borja.

Bebé, amb un espectacular gol de falta directa en el minut 81, va fer somiar el Rayo, que empatava l’eliminatòria després d’haver perdut a Vallecas per 1-2. Era la tercera pilota que tocava Bebé.

En el minut 83, Balliu va evitar el gol del Betis des de damunt la línia de gol, però els verd-i-blancs van tenir fe i van acabar trobant el gol. Pellegrini va fer canvis i l’entrada de Borja va acabar sent clau: Joaquín va fer una gran passada filtrada per a Canales, aquest va xutar, Fran García va intentar refusar la pilota damunt la línia però per darrere arribava Borja Iglesias com un tren de mercaderies i va acabar introduint la pilota al fons de la xarxa per al deliri del Benito Villamarín.