Champions

Inquietud amb Mbappé

Champions League. El davanter del PSG, que demà visita el Real Madrid, es va retirar de l’entrenament amb un cop al peu esquerre. Les proves van descartar una fractura, però igualment és dubte per al matx

En el PSG es viuen moments d’inquietud. Kylian Mbappé és dubte seriós per jugar la tornada de vuitens de final de la Champions League contra el Real Madrid al Santiago Bernabéu demà. L’astre francès, que va decidir en l’anada (1-0) al Parc dels Prínceps amb un gol postrem després d’una exhibició, va rebre un cop al peu en l’entrenament d’ahir al matí de l’equip parisenc que va fer saltar les alarmes. El jugador es va sotmetre a proves, de les quals el PSG es va limitar a dir que “l’examen clínic és tranquil·litzador i es farà un nou estudi en 24 hores”.

El Bayern se la juga

Avui obren foc les tornades de vuitens amb el Bayern-Salzburg i el Liverpool-Inter. El campió alemany afronta la tornada amb problemes, sense Goretzka i Davies encara, i en un moment en què no acaba de trobar-se pel que fa al joc. Després de l’empat a Salzburg (1-1), haurà de guanyar per classificar-se. En l’altre partit, el Liverpool ho té de cara a Anfield, ja que es va imposar (0-2) al feu de l’Inter.

Bayern- Salzburg
avui, 21 h Anada: empat 1-1
Liverpool - Inter
avui, 21 h Anada: 0-2 favorable al Liverpool
R. Madrid- PSG
demà, 21 h Anada: 1-0 favorable al PSG
M. City- Sporting
demà, 21 h Anada: 0-5 favorable al City
Ajax- Benfica
15/3, 21 h Anada: empat 2-2
M. United- Atlético
15/3, 21 h Anada: empat 1-1
Lilla- Chelsea
16/3, 21 h Anada: 2-0 favorable al Chelsea
Juventus- Vila-real
16/3, 21 h Anada: empat 1-1
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)