1a divisió FEF

Sempre queda l’esperança

1a divisió FEF. El Costa Brava busca un triomf per refer-se de l’últim cop i mantenir alguna possibilitat

L’esperança, i poca cosa més. La derrota contra el cuer, el Betis B (1-2), deixa el Costa Brava en una situació molt compromesa i amb l’abisme cada cop més a prop. De tota manera, l’equip té al cap de només quatre dies l’oportunitat de treure’s de sobre les pèssimes sensacions amb què va deixar el camp dissabte. Els d’Òscar Álvarez recuperen a Palamós (19 h) el partit que es va ajornar contra el Vila-real B per covid al filial groguet. Sense partits dels altres rivals, per tant, és una oportunitat per fer tres punts i no veure de manera tan dramàtica la situació. “Ens volem treure de sobre el disgust de l’altre dia i guanyar per veure les coses d’una altra manera, veure el futur amb una mica més d’optimisme”, resumeix Òscar Álvarez. Penúltim amb 21 punts, l’equip de la Costa Brava té la zona de permanència –marcada pel Cornellà– onze punts per sobre.

El rival, però, és de màxima exigència. El Vila-real B viu a l’altre extrem de la classificació, amb 46 punts, més del doble dels que ha obtingut el Costa Brava en 25 jornades. El filial groguet té la possibilitat de recuperar el lideratge que va perdre el cap de setmana en favor de l’Andorra. El conjunt de Miguel Álvarez es vol refer de les dues últimes derrotes, a Albacete (1-0) i contra el Sabadell (0-3). “És un equip amb molt bons números i que juga molt bé”, explica l’entrenador del Costa Brava, que s’espera un rival que vulgui assumir la possessió de la pilota. “Hem de ser més intensos i generar situacions de joc favorables. Sabem que ells voldran dur el pes del partit, però nosaltres hem d’aprofitar les situacions que puguem generar.” Òscar Álvarez té diverses baixes i preveu completar la convocatòria amb futbolistes del filial.

4 Partits guanyats 15

9 Partits empatats 1

12 Partits perduts 9

15 Gols a favor 43

33 Gols en contra 25

LA PRÈVIA

Ens volem treure de sobre el disgust de l’altre dia i guanyar per veure les coses d’una altra manera, amb una mica d’optimisme
Preveiem que el rival dugui el pes del partit. Hem de ser intensos i aprofitar les ocasions
Òscar Álvarez
ENTRENADOR DEL COSTA BRAVA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)